Udlændingeret

Asyl

Sager om asyl behandles af Udlændingestyrelsen. Sager, hvor udlændinge får afslag på asyl, skal behandles i Flygtningenævnet. Ved sagens behandling i Flygtningenævnet, vil asylansøgeren i almindelighed have ret til en advokat. Du kan selv vælge advokat i forbindelse med sagens behandling i Flygtningenævnet. Det offentlige betaler udgiften til advokaten.

Hos Advokaterne Bonnez & Ziebe har vi stor erfaring med sager om asyl. Asyl skal meddeles udlændinge, som risikerer individuel forfølgelse i hjemlandet, eller som risikerer dødsstraf, tortur eller umenneskelig behandling. Dette spørgsmål er i høj grad reguleret af internationale menneskerettigheder og konventioner – hvilket netop er vores kerneområde. I de seneste år har der været et politisk ønske om at “gå til kanten” af menneskerettighederne i sager om udlændinge. Du kan læse mere om vores erfaring med menneskerettighedssager her.

Kontakt

Hvis du ønsker vores hjælp til at søge asyl, eller blot ligger inde med spørgsmål, som du gerne vil have svar på, er du velkommen til at kontakte os her til en gratis drøftelse af din sag. Du kan også bestille et opkald ved at udforme kontaktskemaet nedenfor  For at vi kan yde dig den bedste rådgivning, må du også gerne give en kort beskrivelse af din sag. Vi vil herefter vende tilbage til dig hurtigst muligt – normalt samme dag.

Call Now Button