Strafferet

Forsvarsadvokat

Er du sigtet i en straffesag og ønsker du en forsvarsadvokat med speciale i strafferet?

Straffesager udgør den største andel af sagerne hos Bonnez & Ziebe. Alle kontorets advokater er specialiseret i strafferet. Vi fører både store nævningesager om f.eks. drab, voldtægt mv., ligesom vi også fører små sager om f.eks. mindre færdselsforseelser. Vi fører straffesager i hele landet og vi foretager ikke nogen udvælgelse af de klienter, som ønsker vores bistand.

Hvis du er er sigtet for en kriminalitet har du i de fleste tilfælde ret til en forsvarer. Du har også ret til frit at vælge din forsvarer. Såfremt du ikke oplyser retten hvilken forsvarer du ønsker, vil retten beskikke en af de såkaldte “beneficerede” advokater, som efter tur får tildelt klienter fra myndighederne. Hos Advokaterne Bonnez & Ziebe ønsker vi mest mulig uafhængighed af de myndigheder, som vores klienter er oppe i mod. Vi er derfor ikke en af de advokater, som får tildelt klienter fra myndighederne.

En forsvarsadvokat du bliver tildelt af retten, og en forsvarsadvokat du selv vælger arbejder ud fra de samme takster fastsat af retten. Det vil således ikke koste dig mere, at vælge den forsvarer du ønsker. I Danmark betaler det offentlige advokatens salær i første omgang. Dømmes du skyldig, vil retten normalt dømme dig til at refundere det offentlige for de udgifter, som din sag har givet anledning til, herunder salæret til din forsvarer. Bliver du frifundet betaler statskassen sagens omkostninger endeligt.

Du kan læse mere om taksterne for salærer til forsvarsadvokater her

Kontakt

Hvis du er sigtet i en straffesag og ønsker vores bistand, eller blot ligger inde med spørgsmål, som du gerne vil have svar på, er du velkommen til at kontakte os her. Du kan også bestille et opkald ved at udforme kontaktskemaet nedenfor og notere dit telefonnummer. For at vi kan yde dig den bedste rådgivning, må du også gerne give en kort beskrivelse af din sag. Vi vil herefter vende tilbage til dig hurtigst muligt – normalt samme dag.

Call Now Button